Aska SRL

Despre noi

Despre noi

Aska SRL s-a infiintat in anul 1994, avand ca principal obiect de activitate distributia de lubrifianti si anvelope pentru autovehicule.

In anul 1999 societatea Aska SRL a inaugurat primul magazin si a inceput distributia si vanzarea cu amanuntul a pieselor de schimb si a accesoriilor pentru autovehicule. In anul 2005 a fost deschis cel de-al doilea magazin al societatii din Constanta, bulevardul Soveja nr. 77.

Atelierul de reparatii situat in Constanta, bulevardul I.C. Bratianu nr. 26 a fost utilat cu cele mai importante si de ultima generatie utilaje, dispozitive si S.D.V.-uri cerute de R.A.R. din necesitatea de a repara o gama cat mai larga de autovehicule. Piesa de rezistenta a atelierului de reparatii o reprezinta AVM2, utilajul cu care se diagnosticheaza si se repara pompele si injectoarele diesel DELPHI COMMONRAIL. Tot aici trebuie spus ca detinem si franciza pentru reparatiile la sistemele de franare ATE.

Promotii

Aflati de aici ofertele speciale oferite si promotiile desfasurate prin intermediul Aska SRL, furnizorul dvs. de piese auto in Constanta.

mai multe detalii

Ultimele noutati

Ramaneti la curent cu ultimele noutati din domeniul pieselor auto, precum si cu noutati ale Aska SRL.

mai multe detalii

Unde ne gasiti

Va stam la dispozitie prin intermediul magazinelor noastre de piese auto si prin intermediul service-ului auto din Constanta.

mai multe detalii